FIREON™ Community [FOC] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

am fost banat pe nedrept

popcopone

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
14
Best answers
0
Reaction score
0
Points
1
a fost acum cateva luni cand s a intamplat , eram bine incalzit, si chiar incercam sa joc calumea. automat unul din admini a crezut ca am hack si mi a dat ban.
nu stiu cum dar am reusit sa dau mesaj pe steam adminului care mi a dat banul, i am explicat ca nu aveam hack si doar eram pe val/ chiar incercam si mi a scos banul. ziua respectiva a mers sa intru pe server insa ziua urmatoare nu am mai putut, aparandu mi iar ca sunt banat. de ce dupa atatea luni dau cerere aici? chestia e ca server cum este awpgo.fireon.ro pe cat de misto si bun e pe atat de rar. incer iar sa va explic in speranta ca pot sa ma joc iar pe unul din serverele mele preferate. era vara tot ce faceam era sa ma joc cs si automat devenisem ft bun, a fost si una din zilele mele bune. nu stiu ce as mai putea face ca sa va arat ca nu am avut/am hack..
am numele popcopone pe steam cum il aveam si cand am fost banat
Post automatically merged:

Just4Cheats este adminul caruia i am dat mesaj. nu am o problema cu el. probabil as fi putut sa fac aceiasi greseala, mai ales ca cs u e free si e plin de hackeri + chiar dadusem niste lovituri bune
 

dtx_077

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
59
Best answers
0
Reaction score
31
Points
18
Nu inteleg de ce ai postat aici.
Aici se fac reclamatii la membrii stafului, trebuie facuta cerere unban respectand modelul: https://fireon.ro/forum/threads/ro-cerere-unban.750/ , da tinand cont ca aceasta se face in maxim 48 de ore ..... banul ramane.
ATENTIE!
1. Dovada este obligatorie, altfel cererea va fi respinsa.
2. Cererile de unban trebuie sa fie facute in decurs de 48 de ore, altfel cererea va fi respinsa.
 
Top Bottom