What's new
FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

CERERE UNBAN - nVm

nVm

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
1
Best answers
0
Reaction score
0
Points
0
Nick : nVm
Steam ID : https://steamcommunity.com/id/nVvmm/ ; STEAM_1:1:584569025 ; "main-ul" banat pe care nu l mai folosesc: https://steamcommunity.com/id/bogdan7904
Data si Ora : 8/2/2022 ora 19:45-19:50
Adminul care v-a banat : un co owner, nu mai stiu sigur cine era, dar daca l vad pe joc il recunosc, a spus pe chat "ce trag astia la 200 si 600 de ore", referindu-se la mine cu cele 600 ore, i am spus frumos ca am "main" banat cu 800 de ore, i am dat main ul si m a banat, nu prea vad motivul, main-ul fiind banat acum 500+ zile ; edit: nu sunt 100% sigur, dar ASSu cred ca m-a banat
Dovada : View: https://imgur.com/a/H8VDxoL



P.S: Co-ownere, nu stiu cum te chema sigur, ceva cu A, am jucat inainte sa intri tu cu doi admini, ei nu au spus nimic despre mine, ma jucam si eu frumos, ca nu voiam sa joc compe fara echipa si imi dai tu ban fara niciun motiv, urat, daca asa faci tuturor playerilor "mai buni", aveam 7 kill-uri totusi :)), esti aiurea. Multumesc pentru timpul acordat citirii cererii mele. Sanatate!
Edit: Am văzut pe sourcebans ca unii și au mai luat ban pentru "vac main", presupun ca pentru asta mi am luat și eu, dar contul acela nefiind un main, îl folosesc doar pentru ets când ma mai cheamă niște amici, în rest e un cont mort, cele 850 ore sunt jucate legit, de la 850 în sus mi a dat un amic un cod, aveam vreo 12 13 ani pe atunci și nu știam ce e cu codurile și ca mi iau vac, l am folosit doar la 1v1 cu el și după o ora mi am luat vac ul, deci nu joc cu coduri în general, mi am învățat lecția de atunci.
 
Last edited:

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom