FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

[REZOLVAT] Reclamatie Just4Cheats

Status
Not open for further replies.

Pintea

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
2
  • Nick-ul tau : PinteA.
  • Adminul reclamat :Just4Cheats
  • Ziua / Ora :7/16/2020: ora de la 1-2 nu mai stiu exact.
  • Motivul : Eram pe sv cu un prieten ne jucam , el era intr-o situatie de 1v1 si eu i-am spus "esti 1v1 i-am dat leg" si Just mi-a dat mute si gag 720 de minute ....... nu mi se pare corect
  • Dovada : Nu am apucat sa fac poza.

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
[16/07/2020 13:50:40] [RO] [TERRORIST] PinteA. : (TEAM) hahahaha slabule
[16/07/2020 13:50:52] [IT] [CT] Just4Cheats : /gag pintea 720
[16/07/2020 13:50:57] [IT] [CT] Just4Cheats : /gag marinela 720

Ti-e lene sa iei niste dovezi

Pintea

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
2
Faku poti sa intrei be cine vrei pe fratele lui hawk pe marinela ..... eu glumeam cu marinela cand murea sau muream eu , eu ma facea slab .Apropo Marinela e prietenul meu
Slabule nu i-am spus lui just, I-am spus Marinelei
Post automatically merged:

si el mi-a dat gag pt info, ca am spus ca are leg.

Just4Cheats

AWP.FIREON.RO
Manager Server
Best answers
0
Reaction score
118
Eu acum am observat ca v-am dat gag. Asta a fost greseala mea, intentia era sa va dau mute pentru info si pentru limbajul indecent. Veti primi ungag si mute cand ne vom intalni.
Tin sa precizez ca greseala a fost facuta din neatenție si din ocupație. Din cauza ca am fost inactiv zilele astea, am încurcat comenzile. Cum am menționat mai sus, daca vreti, va scot gag-ul si va dau mute, e aceeasi chestie.
Si iti spun si tie cum am spus si altora, ca daca continui cu comportamentul si limbajul asta, nu vei intra niciodată in staff. Comunitatea noastra nu are nevoie de copii in staff.

Bence

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
73
You could have just @u him and then he would probably ungaged you

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
Faku poti sa intrei be cine vrei pe fratele lui hawk pe marinela ..... eu glumeam cu marinela cand murea sau muream eu , eu ma facea slab .Apropo Marinela e prietenul meu
Slabule nu i-am spus lui just, I-am spus Marinelei
Post automatically merged:

si el mi-a dat gag pt info, ca am spus ca are leg.
Mai inceteaza si tu cu "glumeam",asta mi-ai zis si pe steam cand am vorbit cu tine despre altceva. Crezi ca scapi asa usor de orice daca zici "glumeam"? Cu mine nu-ti merg scuzele tale.
O sa-ti dau eu ban daca nu incetezi sa mai faci "cascadorii" pe server. Joaca-te si atat. Just4Cheats va suporta consecintele,daca sunt.

Just4Cheats

AWP.FIREON.RO
Manager Server
Best answers
0
Reaction score
118
Mai inceteaza si tu cu "glumeam",asta mi-ai zis si pe steam cand am vorbit cu tine despre altceva. Crezi ca scapi asa usor de orice daca zici "glumeam"? Cu mine nu-ti merg scuzele tale.
O sa-ti dau eu ban daca nu incetezi sa mai faci "cascadorii" pe server. Joaca-te si atat. Just4Cheats va suporta consecintele,daca sunt.
Nu prea cree ca vor fi consecințe din moment ce am spus ca ii voi da ungag dar va primi mute. Oricine poate incurca comenzile. Mai spuneam di eu sa incurci ban cu kick, dar nu e asa grav un gag. Pana la urma, tot cam acelasi lucru e. In fine, asteptam raspunsul unui owner.

Status
Not open for further replies.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom