FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

[REZOLVAT] Reclamatie Kipmagie

Status
Not open for further replies.

Switty.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
18
Nick-ul tău: Switty
Nick-ul adminului reclamat: Kipmagie
Data, ora, harta: 5/5,9:20,awp_logo 2 si awp_japan
Motivul reclamatiei:Kick unui codat in timp ce un admin statea spec pe el,nu a dat gag la oameni care spunea ca are ahck pe chat si nu pe u@,nu a dat mute cuiva care injura
Dovadă:Nu mai am ssul

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
In ultimele 10 ore ai facut 3 reclamatii daca nu mai multe pe Forum. Ce ai cu oamenii din staff in ultimul timp? Si eu mai aveam momente cand era chat-ul full si nu vedeam cv injuraturi.
Dovada este obligatorie.
Voi vorbii cu el.

Last edited:

Just4Cheats

AWP.FIREON.RO
Manager Server
Best answers
0
Reaction score
118
Kipmagie a reacționat corespunzător doarece în acel moment nu era niciun admin conectat și a întrebat pe grupul adminilor cum să reacționeze, la care majoritetea au răspuns și au spus să ii dea kick deoarece el, fiind Helper, nu are acces la comanda [!ban].
Cum a spus și Faku, în ultima vreme te iei de toți din STAFF, iar să nu crezi că post-hunterii vor intra în Staff.

Switty.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
18
Kipmagie a reacționat corespunzător doarece în acel moment nu era niciun admin conectat și a întrebat pe grupul adminilor cum să reacționeze, la care majoritetea au răspuns și au spus să ii dea kick deoarece el, fiind Helper, nu are acces la comanda [!ban].
Cum a spus și Faku, în ultima vreme te iei de toți din STAFF, iar să nu crezi că post-hunterii vor intra în Staff.
ok inteleg,eu l-am chemat pe momo si el a spus ca in 2 minute intra si kipmagie a intrebat daca sa ii dea kick si am spus nu pt ca o sa intre momo si o sa ii dea ban si el a hotarat sa ii dea kick.Ok si aveti dreptate nu trebuia sa fac reclamatile

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
Deci ceea ce ai zis mai sus nu e adevarat. Kipmagie a facut bine. Nu era niciun admin on.

AttlantiS

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
31
Contra, a procedat corect in legatura cu codatul, iar la chat uneori e spam asa ca nu poti observa uneori cand injura cineva

NeoN

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
4
RESPINS. Reclamatie incompleta. Data viitoare sa prezinti si o dovada.

T/C

Status
Not open for further replies.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom