FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

[REZOLVAT] reclamatie

Status
Not open for further replies.

andreeas

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
14
nick-ul = andreeas.
nick-ul adminului = just
data , ora , harta =29 iunie 2020 , ora 1 sau 2 nu mai st exact , mapa hot_sumer
motivul = imi da kikc cu motivul nume iar eu am admin pe sv .
dovadda =
[29/06/2020 16:23:07] [IT] [TERRORIST] Just4Cheats : /kick andreeas nume

Last edited:

appLe.

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
20
Contra, reclamație făcută în prosteală.

andreeas

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
14
apple tcrezi ca e prosteala? ma rog , parerea ta .
Post automatically merged:

crezi

Just4Cheats

AWP.FIREON.RO
Manager Server
Best answers
0
Reaction score
118
Când o să scrii corect gramatical și o să faci o reclamație bine făcută, o să raspund. Până atunci continuă să te cerți cu cine vrei tu, eu nu imi pierd timpul să descifrez ceea ce ai scris tu.
Edit: Zilele trecute plangeai la mine si imi spuneai ca vrei sa-ti schimbi comportamentul. Cu faza asta mi-ai demonstrat ce copil esti si cat te duce capul. In alta ordine de idei, puteai sa te duci la un owner si sa ma reclami, nu sa faci o reclamatie pe forum ca unui jucator normal.

Last edited:

andreeas

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
14
vorba *

ma rog nu imi mai bat capu cu uameni care se dau mari ... si nici nu citesc regulamentu eu mi-am spus parerea

lasa ca ma inveti tu =]

Last edited:

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
[29/06/2020 16:23:07] [IT] [TERRORIST] Just4Cheats : /kick andreeas nume
?
terminati cu prosteala ca mai sunt mesaje d-astea Just4Cheats. dai kick aiurea,el fiind din staff
nu e prima oara
8. Este interzis folosirea comenzilor pe alti admini [ -1 / -2 ] !
gasesc tot felul de arfe/amenintari/comenzi actionate aiurea in istoricul chat-ului din partea ta. urat,ce pot sa zic.

Last edited:

Just4Cheats

AWP.FIREON.RO
Manager Server
Best answers
0
Reaction score
118
Sunt perfect deacord cu tine, Faku. Eu doar i-am spus sa mai scrie o data ceea ce a scris dar corect gramatical pentru ca nu inteleg ceea ce a scris. Faza a fost ca eu i-am spus sa-si schimbe numele cand a intrat pe server. El a spus ca nu vrea sa faca asta si ca de ce ar trebui sa o faca. La care eu i-am dat kick ca sa isi schimbe numele, cu un alt server in nume, se ia in considerare ca o promovare a unui alt server decat cel pe care se joaca. El a iesit si a intrat cu acelasi nume doar ca si-a pus "PATEU" in loc de "ANDREEAS".

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
Sunt perfect deacord cu tine, Faku. Eu doar i-am spus sa mai scrie o data ceea ce a scris dar corect gramatical pentru ca nu inteleg ceea ce a scris. Faza a fost ca eu i-am spus sa-si schimbe numele cand a intrat pe server. El a spus ca nu vrea sa faca asta si ca de ce ar trebui sa o faca. La care eu i-am dat kick ca sa isi schimbe numele, cu un alt server in nume, se ia in considerare ca o promovare a unui alt server decat cel pe care se joaca. El a iesit si a intrat cu acelasi nume doar ca si-a pus "PATEU" in loc de "ANDREEAS".
Din ce mi-a spus andreeas,a vorbit cu Azzel si are voie cu acel server in nume,e din comunitate + Azzel are acces la el. Si eu il am nume si nu mi-a spus nimeni nimic,iti place sa te iei de cei sub tine.
Am terminat aici. Si te rog si tu sa termini. L-am rugat pe Andreeas sa puna dovada de am pus-o si eu mai sus,atata timp cat n-ai voie sa folosesti comenzi pe alti admini.

Bence

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
73
It is strictly forbidden to use commands on other admins [ -1 / -2 ] !

Looks like someone did not read the rules completely

Status
Not open for further replies.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom