FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

[REZOLVAT] RECLAMATIE

Status
Not open for further replies.

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
Nu se fac dovezi la gag,plus ca dupa 1 minut ti-am dat ungag si nu aveai nimic impotriva.

Last edited:

Tinder

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
0
mda... cu 2 zile in urma de a face reclamatia asta am primit gag de la tn 2 zile. Nu m am gandit sa fac un ss. Daca iti pasa asa mut de sv sa imi zici si mie de ce ai dat 2 zile gag prima uara.Ce grad ai pe sv? Daca ai admin nu vreu sa vorbesc cu tn pt ca nu vei recunoaste... nimeni nu va zice ''da i am dat gag 2 zile chiar daca maximu era de 2 ore''. Vreau sa vorbesc cu ownerul sv ului

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
Dau zilnic gag la zeci de persoane si nu stau sa va tin minte,dar pe tine te tin minte si m-am uitat acum in istoricul chat-ului si am vazut ce limbaj frumos aveai. Bucura-te ca nu ti-am dat ban. Daca e nevoie las si pozele.
Si iti zic a doua oara ca nu se fac dovezi la gag.
Si gag-ul nu e de maxim 2 ore.

AZzeL

✖️ ✖️ ✖️
CEO
Best answers
3
Reaction score
201
[26/12/2019 20:51:50] [RO] [TERRORIST] Nuj : ia da 2 zile
[26/12/2019 20:51:58] [RO] [CT] Я мертва : /gag nuj 1440
[26/12/2019 20:52:21] [RO] [CT] Я мертва : /ungag nuj
Cum a spus si Faku, ai luat ungag dupa nu minut.

Referitor la gag-ul dat inainte fara nici o dovada si reclamatia asta este pentru un gag de un minut, este rezolvata!

T/C

Status
Not open for further replies.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom