FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

[REZOLVAT] RECLAMATIE

Status
Not open for further replies.

Awodibu

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
42
As mai vrea sa precizez ca acum 2 3 zile nu mai stiu exact helperul just4cheats imi dadea kick pe motivul cheats daca se poate sa vedem si dovada de la el deoarece primeam in repetate randuri kick si ar fi normal sa aiba si el un demo pe baza caruia imi dadea kick

Yolo

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
6
View: https://www.youtube.com/watch?v=NvXprOjQSws

La minutul 0:02, din prima dovada, a iesit de dupa turn direct cu tinta pe jucator.
La minutul 0:05, a iesit iar de dupa perete cu tinta pe jucator, dar inainte, s-a uitat la el prin perete si a asteptat sa iasa cu jet, exact in locul ala.
La minutul 0:10, s-a uitat direct prin perete si a pus tinta pe al trei-lea jucator.
La minutul 0:13, s-a uitat in turn, desi jucatorul inca nu se aratase, ca sa-l vada. Stiu ca i se vazuse capul, dar el se batea cu celalalt de la 0:10 si sunt sigur ca nu s-a uitat si in alte locuri cand se bate cu cineva.
Post automatically merged:

Daca este nevoie si de a doua dovada pot veni si cu aceea daca este nevoie.

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
Nu vad unde e wallhack-ul. Pro pentru unban.

Last edited:

Yolo

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
6
Dupa ce m-am reuiat si eu peste dovezi am vazut ca nu are. Sczue pentru neatentie nu o sa se mai intample.Imi dau seama ca nu merit nici up-ul.
Nu o sa se mai intample.

Status
Not open for further replies.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom