@Golbanux , dupa cum vad ce se petrece aici, tu ti-ai facut reclamatie tie. Adica spui ca ai luat gag fara motiv si dupa ce iti prezinta adminii dovezi, spui ca da, asa ei vorbit.
In primul rand, indiferent de varsta, chiar daca ai 40 de ani si tu vi sa injuri / jignesti, sa folosesti un limbaj necivilizat, un admin de 13 ani, este OBLIGAT sa te reduca la tacere prin GAG/MUTE. Aici nu tine de varsta, tine de creierul ala pe care il are fiecare si cum il folosesti, tine de mentalitate.
In fiecare comunitate sunt si copii doar ca unii din acei copii, sunt si in staff datorita faptului ca au dovedit ca stiu sa isi foloseasca creierul, au mentalitate, au dovedit ca sunt capabili. Degeaba vine un player cu varsta de 40 de ani si e incapabil, nu stie ce sa faca cu "viata lui".
Tu spui ca pe alte comunitati ai fost respectat si aici ca injuri admini nu esti respectat. Eu in cazul asta, vad altfel lucrurile. Pe alte comunitati posibil ca nu ai jignit adminii sau toti de acolo, va injurati reciproc. Aici ai fost respectat exact cum i-ai respectat si tu pe ei. Sti cum se zice, Respecta si vei fi respectat.
- Azzel, iti zic un sfat, nu risca totul pentru un prieten, Faku, te inteleg ca esti barosan pe server, dar in felul asta nu iti cumpara aproape nimeni Grade pe server!
Faku e un simplu admin. Atat.
Sper ca ai inteles ce ti-am spus si sper sa vezi un pic mai altfel lucrurile.
Toti suntem egali, indiferent de varsta dar ne defineste mentalitatea.
T/C