FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

[REZOLVAT] RECLAMATIE

Status
Not open for further replies.

FaKu

★ ★ ★ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
392
Faku, tie ti-ar placea sa zica lucruri despre tine, pe care nu le-ai facut?
Puteti discuta in privat,daca el a ales sa-ti dea contra respecta-i decizia,nu discutati aici.

Just4Cheats

AWP.FIREON.RO
Manager Server
Best answers
0
Reaction score
118
Îmi pare rău că intervin.
În primul rând, nu se fac dovezi pentru gag.
În al doi-lea rând, nu este prima oară când înjuri sau când iei stafful la mișto. Îmi pare rău să îți spun, dar de post-hunteri ca tine nu este nevoie în staff.
[22/12/2019 16:55:38] [RO] [TERRORIST] Golbanu awp.fireon.ro : de unde stii? ai mers sa l sugi :))))
[22/12/2019 16:53:16] [RO] [TERRORIST] Golbanu awp.fireon.ro : milsugi?
[22/12/2019 16:50:42] [RO] [TERRORIST] Golbanu awp.fireon.ro : ba marsh
[21/12/2019 11:31:42] [RO] [TERRORIST] Golbanu awp.fireon.ro : taci in mm cu jetpacku tau
[21/12/2019 11:31:04] [RO] [TERRORIST] Golbanu awp.fireon.ro : ma marcus futetear dumnezo si jetpacku tau
[21/12/2019 11:31:13] [RO] [TERRORIST]
Golbanu awp.fireon.ro : bagati ai **** n el
[21/12/2019 11:31:15] [RO] [TERRORIST] Golbanu awp.fireon.ro : si n ma ta
În fine. Nu vreau să îmi pierd timpul scriind tot ceea ce ai spus pe server. Doar vreau să știi că nu a spus nimeni greșit despre "Limbaj".

Sebiy

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
9
Frate, arata mi si mie cand i-am spus cuiva in parte! Esti chiar copil si dai dovada de imaturitate, pe cand faku tace si face! chiar daca isi mai ia aere! I-am zis lui Voska asa: Voska vtm nu te uiti la cererea mea? si am mai zis " hey admins can you check my request please?". Daca asta ti se pare cersit .. inseamna ca ai o problema!
Frate,nu imi mai zi tu mie asa.In primul rand nu am zis niciodată cuvantul cerșit sau asemanarea lui.Tu vii pe forum cu un tupeu fantastic, dupa ce ne-ai facut comunitatea de "copii",si ca suntem sub 15 ani,esti crispat si deja imi scoti cuvinte din gură.Sunt chiar "copil" dar dupa tot ce a mai trimis Just4Cheats se vede cum înjurai comunitatea noastră de "copii" cu un limbaj vulgar.La 17 ani sa stai sa te certi cu niste copii de sub 15 ani,cum ne spui nouă, asta chiar da dovada de imaturitate.Nu vreau sa mai zic altele si o las asa.

AZzeL

✖️ ✖️ ✖️
CEO
Best answers
3
Reaction score
201
@Golbanux , dupa cum vad ce se petrece aici, tu ti-ai facut reclamatie tie. Adica spui ca ai luat gag fara motiv si dupa ce iti prezinta adminii dovezi, spui ca da, asa ei vorbit.
In primul rand, indiferent de varsta, chiar daca ai 40 de ani si tu vi sa injuri / jignesti, sa folosesti un limbaj necivilizat, un admin de 13 ani, este OBLIGAT sa te reduca la tacere prin GAG/MUTE. Aici nu tine de varsta, tine de creierul ala pe care il are fiecare si cum il folosesti, tine de mentalitate.
In fiecare comunitate sunt si copii doar ca unii din acei copii, sunt si in staff datorita faptului ca au dovedit ca stiu sa isi foloseasca creierul, au mentalitate, au dovedit ca sunt capabili. Degeaba vine un player cu varsta de 40 de ani si e incapabil, nu stie ce sa faca cu "viata lui".

Tu spui ca pe alte comunitati ai fost respectat si aici ca injuri admini nu esti respectat. Eu in cazul asta, vad altfel lucrurile. Pe alte comunitati posibil ca nu ai jignit adminii sau toti de acolo, va injurati reciproc. Aici ai fost respectat exact cum i-ai respectat si tu pe ei. Sti cum se zice, Respecta si vei fi respectat.

• Azzel, iti zic un sfat, nu risca totul pentru un prieten, Faku, te inteleg ca esti barosan pe server, dar in felul asta nu iti cumpara aproape nimeni Grade pe server!
Faku e un simplu admin. Atat.

Sper ca ai inteles ce ti-am spus si sper sa vezi un pic mai altfel lucrurile.

Toti suntem egali, indiferent de varsta dar ne defineste mentalitatea.

T/C

Status
Not open for further replies.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom