What's new
FIREONâ„¢ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

🔥 Regulament Admini

Status
Not open for further replies.

n0 one

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Premium
Messages
29
Best answers
0
Reaction score
4
Points
20
Reguli generale
- Nu abuzati de functia pe care o aveti .
- Admini vor fi obligati sa respecte Regulamentul Jucatorilor cat si jucatorii in sine. Atunci cand un jucator va adreseaza o intrebare sau va reclama un suspect, aveti obligatia de a-i raspunde acestuia !
- Tot timpul aveti obligatia de a verifica fiecare jucator reclamat, anuntand in cauza si ceilalti admini !
- Aveti obligatia de a avea activitate sporita atat pe server cat si pe forum !
- La finalul fiecarei luni se v-a contoriza activitatea fiecarui admin, atat pe server cat si pe forum, urmand sa se acorde up / down / remove.
- Cei cu grad inferior vor raspunde in fata superiorilor !
- Daca mai sunt admini online pe server , va veti consulta cu ei inainte sa luati o decizie (ex: schimbarea hartii) !
- Sunt strict interzise certurile/amenintarile cu ceilalti admini sau jucatori ! Toti se vor respecta intre ei indiferent de gradul pe care il au !
- Este interzisa banarea unui player fara dovada ! Nu trebuie sa postati ban-ul pe forum, dar aveti obligatia sa pastrati dovada !
- Nu aveti voie sa folositi comenzi asupra adminilor , decat daca va cere un admin asta (in cazul in care vrea sa probeze ceva) ! Daca suspectati un admin ca ar incalca regulile, realizati o dovada (printscreen, demo) si contactati un Owner / Fondator !
- Niciodata sa nu inmanati parola sau cfg-ul altui player sau unui prieten !
- Comercializarea gradului este strict interzisa . Nu incercati sa va vindeti adminul, riscati sa-l pierdeti !
- Nu permiteti playerilor sa aiba un nick indecent sau sa contina reclama !
- Daca un jucator face Cerere Unban, adminul in cauza are la dispozitie 24 de ore pentru a prezenta o dovada, in caz contrar acesta v-a fi sanctionat !
- Sunteti obligati sa pastrati dovezile pentru acordarea ban-ului timp de 72 de ore.
- Adminii au dreptul sa stea AFK !

Reguli pentru folosirea comenzilor
- Este strict interzis banarea unui jucator pe clasa de ip. Acest lucru se face doar in cazuri exceptionale si doar in urma consultarii unui Onwer / Fondator !
- Jucatoii cu pingul mare mare de 350 vor primi ban pe o durata determinata de 15 minute !
- Limbajul indecent v-a fi sanctionat in functie de gravitatea acestuia. Se va acorda gag intre 3 - 5 minute / kick / ban 120 minute !
- Jucatorii care fac reclama in chat la alt server vor primi gag 5 minute ! Cei care contin in numele lor reclama sau au nume indecente vor fi redenumiti doar "Fireon" !
- Jucatorii care folosesc retry dupa primirea gag-ului (ies de pe server si intra iarasi pentru a scapa de gag) vor fi banati pentru 120 de minute !
- Atunci cand faceti poze unui jucator (amx_ss nick), plugin-ul face automat 5 poze, nu mai este necesar sa scrieti numarul.


Reguli pentru votul hartilor
- Votul pentru urmatoarea harta se v-a face in ultimele 3 minute ale hartii curente ! Fiind un server de respawn, nu se anunta 'Last' ci se accepta direct votul !
- Intotdeauna se v-a supune la vot un numar de minim 3 harti si dupa consultarea cu ceilalti admini !
- Verificati cu atentie ultimele harti jucate, astfel incat urmatorul vot sa nu contina hartile precedente si nici harti cu aceeasi tematica (ex. de_dust2 cu de_dust / de_nuke32 cu de_nuke_rarea) !
- Odata finalizat votul, nu aveti voie sa interveniti asupra lui, decat in cazul in care primul vot a fost dat gresit sau a esuat !
- Incercati mereu sa alegeti hartile in functie de numarul jucatorilor, adica evitati votarea hartilor mari pentru un numar mic de jucatori sau hartilor mici pentru un numar mare de jucatori !
- Atunci cand numarul de jucatori de pe server este mai mic de 10 iar pe server se joaca o harta mare se v-a pune de_dust2 sau de_dust2x2 fara a se supune la vot ! Aceasta regula trebuie adaptata intotdeauna numarului de jucatori de pe server. Nu exista o strictete in respectarea ei, dar abuzul de ea va duce la sanctionarea adminului in cauza de la degradarea gradului pana la suspendarea acestuia pe o perioada determinata sau nedeterminata.Sanctionari

La prima abatere de la regulament adminul in cauza va primi un avertisment verbal (AV). La a doua abatare, adminul poate fi sanctionat cu down grade sau remove, in functie de gravitatea greselii si de perioada de la primul avertisment. Nu exista un numar exact de zile dupa care avertismentele sa se piarda. (*Daca ai ajuns pana aici cu citirea regulamentului, chiar meriti accesul pe acest server. Daca ti-am acceptat cererea de admin, cand ne trimiti PM cu nick-ul si parola pentru acces, scrie si asta: "PS: L-am citit")
Acest lucru este decis de Owneri / Fondatori si se tine cont de activitatea adminului in acea perioada.

Regulamentul a fost creat pentru a fi respectat !
# RESPAWN.FIREON.RO
 
Status
Not open for further replies.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom