FIREON™ Community [FOC] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

Regulament ADMINI !

Status
Not open for further replies.

FlippeR #

CSGO.FIREON.RO
Manager Server CS:GO
Messages
121
Best answers
0
Reaction score
16
Points
18
REGULAMENT ADMINI

1. Nu abuzati de admin, nu abuzati de comenzi, cei care utilizeaza adminul in alte scopuri inafara de acela de a ajuta server-ul vor primi remove.
2. Pentru cei care doresc "UP", trebuie sa fie foarte activi pe server/forum si sa se comporte civilizat.
3. Sunt interzise comenzile intre admini.
Daca suspectati un admin, ii faceti demo si prezentati dovada la Admins Only!
4. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut accesul.
Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la stergerea accesului.
5. Nu se cere "UP" pe server/forum/messenger/steam, etc.
Maririle se vor face dupa meritul, regulile si conditiile stabilite.
Cine cere „UP” va fi sanctionat
6. Nu se face abuz de comenzile sm_say/sm_tsay/sm_csay.
7. Respectati jucatorii si adminii indiferent de grad, in caz contrar veti fi sanctionati conform regulamentului.
8. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 5 zile ai obligatia sa anunti pe forum la rubrica Discutii Libere ( Absente / Retrageri ) altfel accesul va fi restrictionat.
9. Comanda sm_ban se foloseste numai in urmatoarele situatii:
Daca jucatorul respectiv face reclama la alt server/site/forum
Daca jucatorul foloseste cheat/hack/anti-recoil
120 minute celui care are un limbaj deranjant (atentie, inainte il avertizati cu sm_gag, iar daca continua ban 120 de minute).
Celui care foloseste scripturi.
10. In momentul in care un admin intra pe server, acesta devine neutru. Nu conteaza daca 'x', 'y' sau 'z' ii este ruda/prieten, adminul va actiona la rece in orice situatie.
11. Adminul are obligatia de a aplana orice conflict aparut intre jucatori, mai intai prin atentionarea acestora, iar apoi, in functie de gravitatea faptului, va trece la aplicarea pedepselor.
12. Nu aveti voie in timpul jocului sa impuneti reguli noi playerilor. Acestea sunt valabile doar cand sunt puse mai intai pe forum, iar apoi, daca este cazul, pentru fiecare harta in parte.
13. Adminilor le este interzis cu desavarsire sa foloseasca cuvinte triviale, sa jigneasca sau sa ameninte jucatorii de pe server. Tineti minte, adminul primit este o indatorire, nu un privilegiu, iar playerii se trateaza cu respect!
14. Este strict interzisa folosirea deliberata a comenzilor de admin pentru scopuri proprii si vinderea/imprumutarea adminului! Adminele sunt personale, si orice folosire a acestora de catre alt jucator va duce la suspendarea lor.
15. Adminii care nu pun un motiv real, scurt si concis la ban ("wall", "aim", "reclama", "limbaj" etc) si vor folosi ca motiv cuvinte triviale sau jigniri, vor avea adminul suspendat.
16. Adminii, indiferent de gradul de acces, trebuie cu intaietate sa se ajute intre ei ori de cate ori situatia de pe server o impune. Gradele mai mari au obligatia sa ajute gradele mai mici cu sfaturi din propriile experiente, cu procedurile cele mai bune de aplicat in anumite situatii, chiar si cu explicatii suplimentare referitoare la comenzi. Daca adminii, in loc sa conlucreze si sa respecte principiul "cel mai bun ajuta pe cel mai slab", prefera sa se insulte intre ei, sa arate care este mai "inteligent", atunci adminii "destepti" vor primi Remove in cel mai scurt timp posibil.
17. Adminii nu au voie sa se baneze intre ei! -> Remove
18. Adminii care dau teapa pe server/comunitate , indiferent cu ce au tepuit vor primi remove, nu conteaza gradul pe care il aveau
19. Nick-ul unui admin trebuie sa fie de minim 3 caractere maxim 16.
20. SCAM-ul este strict interzis pe server/forum, in caz contrar jucatorul respectiv primeste ban permanent!
21. Pe server nu aveti voie sa vorbiti de competitiv intrucat "alungati" playerii de pe server, serverul scazand in rank
22. Pe server este interzis sa faceti ghosting/monitor!
23. Adminii au obligatia sa detina un ban list unde se vor trece toate banurile permanente!


Cu Respect Stafful CSGO.FIREON.RO
 
Status
Not open for further replies.

REGULAMENT | STAFF MEMBERS
Top Bottom