FIREON™ Community [FOC] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

[TOPIC OFFICIAL] Regulament Metin2 Minereus

Status
Not open for further replies.

RRT

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
22
Best answers
0
Reaction score
2
Points
3
1. Numele utilizatorilor, numele de caracter, magazinele, breslele sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din echipa Metin2 Minereus le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati.

2. Este interzis sa specifici user si/sau password de la contul tau oricarei alte persoane. Echipa Metin2 Minereus nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (nume, parola). Noi nu suntem raspunzatori pentru pierderea contului sau a orcaror alte iteme, bresle sau orice alceva ce are lagatura strict cu contul dumneavoastra. In cazul raportari unui GM furtul contilui acesta va fi banat permanant (asta cu dovezi).

3. Este interzis folosirea de amenintari, mesaje ofensatoare sau insulte pe forum, in chatul intern al jocului sau im mesageria de tip PM. Este interzis folosirea mesajelor de tip SPAM sau furnizarea de linku catre alte site-uri, jocuri sau server ce nu au legatura cu Metin2 Minereus sau www.fireon.ro . Acestea se pedepsesc cu ban temporar sau permanent in functie de gravitate.

4. Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului sau pe
forum in sectiunea special creata pentru acest lucru. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.

5. Injuriile la adresa STAFFULUI se pedepseste cu ban temporar sau permanent in functie de gravitate.

6. Este STRICT INTERZISA vanzarea itemelor pe bani reali, vanzarea contului si inselatoria. Acestea se pedepsesc cu ban temporar sau permanent in functie de gravitate.

7. ESTE STRICT INTERZISA FOLOSIREA DE CHEATS, CODS, HACKS PRECUM SI FURNIZAREA DE INFORMATI SI/SAU LINKURI CATRE ACESTEA !!! Acestea se pedepsesc cu ban permanent.

8. Este interzis cererea de iteme, yang sau orice alceva unui administrator al serverului. Acestea se pedepsesc cu gag / kick / ban temporar in functie de gravitate.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom