FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

[TOPIC OFFICIAL] Regulamentul serverului KiLL.FireOn.Ro

Status
Not open for further replies.

Mr. Green

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
74
Best answers
0
Reaction score
14
Points
10
Regulament Jucatori


1. Limbajul vulgar excesiv / cascada de mesaje [vocale/ text] ce nu au legatura cu jocul se pedepseste cu GAG. Daca jucatorul respectiv in continuare este agitat si nu se calmeaza poate primi BAN pana la 24 de ore. Primul GAG va avea initial durata de 5-30 minute. Daca jucatorul respectiv continua sa se opuna / certe / agite dupa Primul GAG, va primi iar pentru un numar mai mare de minute.Pentru limbaj vulgar excesiv ramane la alegerea Administratorului, daca va primi GAG pentru un numar mai mare de minute sau BAN intre 5 si 1440 de minute.
2. Orice tip de Hack este strict interzis pe server si se sanctioneaza cu ban temporar sau permanent, in functie de situatie. Este datoria Administratorului de a stoca si o dovada.
3. Privind jocul de echipa si obiectivele ce trebuiesc indeplinite, TERRORISTs au obligatia de a planta bomba, iar CT sa dea DEFUSE, indiferent de situatie. Este decizia Administratorului daca executa sau nu comanda Slay pe TERRO/CT care nu tind sa-si duca la bun sfarsit datoria si runda se apropie de final. (< 30s ramase).

4. Tehnica de toti cunoscuta numita MONITOR sau TEAM GHOSTING este INTERZISA pe server. Se va sanctiona dupa caz : Prima abatere ban 1440 ( 24h ) , a doua abatere 3320 ( 3 zile ) , a treia abatere PERMANENT.
5.
BunnyHop ( bhop ) este un privilegiu adaugat pe server pentru a imbunatati si fluidiza movement-ul pe harti, insa totodata, vine si cu o regula: Bhop-ul facut in exces pentru a evita gloantele si pentru a ajunge la first peek este interzis. Abuzul de bhop este sanctionat ca atare cu warn/slay, iar ulterior cu kick sau ban! (maxim 60 -> 1h).
6.Orice tip de reclama este strict interzisa pe server si se pedepseste cu BAN PERMANENT.
7.Atunci cand sunt mai putin de 10 Playeri pe server, se joaca doar un SITE, se face exceptie doar in cazul in care sunt 5CT - 4TERRO.


Regulament Administrator


1. Administratorii au obligatia de a frecventa zilnic forumul .
2. Administratorii sunt rugati sa execute comanda !votemap <harta1> <harta2> <harta3> in cazul in care jucatorii intreaba pentru harti, sau daca !nextmap indica harta prezenta sau cea anterioara. De asemenea se poate folosi si !setnextmap in cazul in care nu mai este timp pentru un nou vot.
3.
Dovada pentru BANAREA unui jucator cu cont PRIME este obligatorie. Administratorii au datoria sa o pastreze 7 zile. In cazul in care dovada nu este buna/ nu corespunde criteriilor/ lipseste, in functie de Owner, se poate aplica si o sanctiune Administratorului. Sanctiunea poate sa fie -1 grad sau dezactivarea contului de Administrator temporar [1-3 zile].
4. Se va efectua
BAN DOAR DACA GAG nu este indeajuns pentru a linisti playerul. Vezi si punctele 1 si 2 de la Regulament Jucatori.
5. Se va efectua
GAG doar daca jucatorul respectiv foloseste un limbaj vulgar excesiv sau vorbeste foarte mult despre lucruri care nu au legatura cu jocul. Vezi si punctul 1 de la Regulament Jucatori.
6.
Administratorii nu au voie sa abuzeze de mesaje, comenzi si sa faca reclame. Administratorii au datoria de a informa jucatorii cu privire la forum, server, reguli si oferte, atunci cand sunt intrebati.
7.
Administratorii sunt rugati si au datoria de a fi prezenti pe discordul severului.
8.
Administratorii au dreptul de a-si schimba echipa prin executarea comenzilor !t/ !ct o singura data pe meci.
9.
Administratorii sunt rugati sa reclame alti Administratori pe forum la STAFF ONLY atunci cand exista neintelegeri / abuzuri / etc. ...sa NU existe comenzi intre admini sau sa se jigneasca.
10. Administratorii nu au voie sa amestece serverul cu mesajele private pe Steam/Discord. Ceea ce un jucator scrie pe Steam/Discord unui Administrator este complet in afara serverului.

Cuvantul cheie pentru a confirma citirea regulamentului este "KiLL22FIREON" corespondenta cu linia "Ai citit regulamentul :"

Regulament V.I.P


1.BunnyHop (bhop) este un privilegiu adaugat pe server pentru a imbunatati si fluidiza movement-ul pe harti, insa totodata, vine si cu o regula: Bhop-ul facut in exces pentru a evita gloantele si pentru a ajunge la first peek este interzis. Abuzul de bhop este sanctionat ca atare cu warn/slay, iar ulterior cu kick sau ban! (maxim 60 -> 1h).
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom