FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO ENTRYSOFT.RO

[SERIAL] Scorpion - 2014

LEMAX

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
142
Best answers
0
Reaction score
40
Points
20


Regia
Sylvain White, Sam Hill, Omar Madha
Actori
Katharine McPhee, Jadyn Wong, Elyes Gabel, Eddie Kaye, Ari Stidham
Gen film
Acțiune, Dramă
Durata
43 de minute / episod
Sezoane
4 sezone ( anulat )
Sinopsis
Inspirat de o poveste adevărată, serialul este despre excentricul geniu Walter O’Brien și echipa sa, care formează principala apărare împotriva amenințărilor noii ere. Membrii echipei sunt: Toby Curtis, un expert în comportament care poate citi pe oricine, Happy Quinn, care este foarte pricepută în domeniul mecanicii și Sylvester Dodd, un guru al statisticilor. Agentul federal Cabe Gallo, pe care-l leagă o poveste dramatică de O’Brien, se folosește de cunoștințele acestor genii.
Deși nu se adaptează în societate, aceștia se simt bine unii cu alții. Pentru a-i ajuta să se înțeleagă totuși cu lumea din afară, ei o au pe Paige Dineen, care are un fiu tânăr și înzestrat. Toți membrii echipei și-au găsit în sfârșit locul de muncă perfect: un loc unde își pot folosi talentele pentru a rezolva crize naționale în timp ce se ajută unii pe alții să se simtă acasă.
TRAILER

 
Top Bottom