FIREON™ Community [F.O.C.] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO

sugestie

raduq

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
15
Propun un nerf la ak gold .Este abuzat in ultimul timp pe servar , iar problema este in cazul celor cu vip , care au dmg x2 , cu aka gold avand aproape 1000 dmg pe hit in cap. Nu exista runda de runda sa nu vezi cate 4-5 ak golduri. Deasmenea as propune la zombie knockback ul sa fie mai redus.

LimiTLesS

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Administrator
Lider LimiT Expert Team
Donator
Best answers
0
Reaction score
82
Propui un ce? fi mai exact =))

raduq

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
15
un nerf , adica sa reduci din puterea , sau calitatile unui obiect ..

CezarTheKing

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
2
Tu folosesti ak + no recoil + unlimited ammo aproape in fiecare runda si vrei nerf? =))))

raduq

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
15
nu folosesc niciodata ak gold si no recoil , fullclip am de la vip , de unde le scoti frate ,acum pe bune? am mai folosit pentru ca imi luam din greaseala cand se schimba armura cu ak gold in shop ,mai incurcam! in orice caz nu abuzam

RaphaelPetru

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
27
nu is de acord,oameni normali cum mai fac si ei credite?

Se7eN

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
21
Pnm ... trebe facut oricum ceva la ak gold ... pt ca bine zici raph ca restu nu mai fac bani ... numa ca in general cei vip folosesc si admini ak gold , deci ce zice radu nu ii gresit

John.Wayne

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
19
Eu zic ca ar trebui marit pretul ... si la ak gold si la gloante infinie si la armura

ChupaCabra. ▲

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
10
Eu zic ca ar trebui marit pretul ... si la ak gold si la gloante infinie si la armura
Dacă s-ar mări prețul la gloanțe infinite, no-recoil și armură să știi că doar cei ce au vip vor sta pe server. La ak gold s-ar putea de mărit prețul.

^^^ionutz^^^

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Best answers
0
Reaction score
11
Am spus si pe grupul de WhatsApp, dacă limit imi da acces ftp se vor rezolva, până atunci nu stiu ce sa zic.

Iti dau reducere 1% la PC Garage
Top Bottom