FIREON™ Community [FOC] - Be friendly, light the fire!

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

ENTRYSOFT.RO ENTRYSOFT.RO

Ultimul capitol ..

CONSERVA

WEST.FIREON.RO
Moderator
Manager Server
Messages
221
Best answers
0
Reaction score
73
Points
10
Buna seara , dragilor.

Nici măcar nu știu cum sa încep .. ar fi atâtea gândurii frumoase , legate de acest grup , server. Totul începe anul trecut după o pauza de 4 ani în care nu am jucat nici măcar un minut.
Fiind pandemie cumpăr un laptop cu gândul ca am sa ma, mai joc când o sa ma plictisesc după 3 zile hoinărind pe servere unde chiar nu îmi găseam locul.
Pornesc o mica conversație cu Vladimirescu , unde mi-l recomanda pe Armaggedon cum ca ar fi deschis un server de counter-strike, mod Respawn, și ca ar cauta un deținător, implicaret, etc.
Si de aici aventura începe pe 27 martie 2020 și ia-ta-ma după un an și patru luni ajungând la capăt de drum, am mai avut mici tentative de retragere, înainte dar acum este permanent.
Este foarte greu în momentul de fata sa-mi găsesc cuvintele, și sa le scriu aici pentru voi .. Ma bucur ce am realizat alături de voi în tot acest timp, 1 an și patru luni plecând de la 0 cu acest server, împreuna cu Armaggedon , Zăpăcitul și la o scurta vreme apare în peisaj și Ninja, Founder. ușor , ușor pas cu pas începem sa creem un grup din ce în ce mai mare și sa populam serverul cu multa munca,investiție,stres,nervii,reclame etc.
Nu pot uita niciodată acea dimineața, când ne-am trezit pe locul 1 Gametraker după multa munca și nopți, nedormite am reușit sa detronam celalalt server aflându-se acolo de câteva luni bune și am dovedit cu adevărat ca se poate dacă chiar vrei cu adevărat.
Țin sa va mulțumesc tuturor fiindcă m-ati suportat atâta timp , unora poate v-am vorbit urat uneori , sau nu am luat cele mai bune decizii știți cum este .. eu am vrut sa împac pe toată lumea și sa țin alături de noi cele mai bune caractere.
După atâta timp în care tot am tras de mine sa nu se ducă la vale sau chiar sa se închidă acest server am ajuns la final. Mi-ar face mare plăcere sa ținem legătura și sa mai vorbim din când în când de ce nu sa ne vedem și la o bere , aveți numărul meu oricând îmi puteți scrie. As face un poem dacă m-as apuca sa scriu tot ce-mi trece prin cap acum, sper ca am mulțumit pe toată lumea în tot acest timp .
va îmbrățișez cu mare drag și aveți parte de tot respectul meu.
Sper ca acest server sa ramana in picioare si la un nivel ridicat la fel ca si pana acum.

Va mulțumesc,

Semnat , Drac impielitat.
 
Last edited:

FCD

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
143
Best answers
0
Reaction score
16
Points
10
Salut,
De multe ori e greu sa-ti gasesti cuvintele cand cineva incearca sa-si croiasca un drum in viata si lasa de o parte un joc care ne-a adus alaturi in staff baieti si fete de peste tot.
As vrea sa-ti Multumesc pentru tot ce mai invatat,Pentru felul cum te-ai comportat si pentru deciziile luate.Sunt recunoscator Ca mi ai oferit ocazia sa invat atat de multe lucruri si sa cunosc atatea persoane deosebite...Sper sa iti descoperi lucrurile importante in viata si sa revii cat mai repede printre noi! ACum daca m as apuca sa scriu despre cate sau intamplat in atatea luni alaturi de voi as putea scrie o carte...dar cu bune si rele am mers mai departe!Esti O persoana deosebita si Iti doresc NUmai Bine,
Cu Stima Si RESPECT FCD!
 

[Goal]PacPac

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
19
Best answers
0
Reaction score
15
Points
0
Salut!, iti multumesc pentru tot ajutorul acordat, sper sa ne mai faci vizite din cand in cand sau eventual cine stie poate chiar sa revi. West fara conserva e mai greu de imaginat dar o sa incercam sa ducem mai departe ceea ce ai lasat aici :). Multa bafta pe viitor si in tot ceea ce o sa faci de acum incolo.

P.S "Ai idei de ma doare capul"
 

daNNNy

★ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
67
Best answers
0
Reaction score
19
Points
0
Multumimi pentru tot ce ai realizat,respectele mele si toate ce bune,sper sa ne mai intersectam,bafta !
 

PiCi

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
18
Best answers
0
Reaction score
0
Points
0
Te asteptam oricand, ce l mai bun caracter si sufletist om. Stima si respect!
 

'hHardD' X;

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
47
Best answers
0
Reaction score
4
Points
0
Sad to see you leave my friend, I hope you are doing very well and I want to thank you for the support you have given me and many of the players here. Hope to see you back soon. 😄😎
 

ZeRo

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Membru
Messages
40
Best answers
0
Reaction score
1
Points
0
iti multumesc pentru tot Tata :*
Cel mai tare fondator,daca nu ma bateai la cap si invatai nu ajungeam unde sunt acum
TOT RESPECTUL CONSERVAA :* <3
 
Top Bottom